Facilitati

Fiind oaspetele Pensiunii NEPTUN din Alba-Iulia, puteti beneficia de cele mai bune servicii, noi incercand sa oferim tuturor celor care ne trec pragul, momente speciale, zile de neuitat, care sa va faca sa reveniti in frumoasa noastra Pensiune.

Pensiunea NEPTUN Alba-Iulia dispune de 12 camere duble, elegante, curate si personalizate, cu doua paturi sau pat matrimonial, in functie de preferinta, dotate cu baie proprie, dus, TV, bar, aer conditionat si internet in fiecare camera. La cerere, puteti beneficia de pat suplimentar in camera.

La restaurantul pensiunii NEPTUN  se poate servi doar  micul dejun la cerere. Preparatele culinare din carne sunt specific ardelenesti si sunt proaspete, pensiunea avand carmangerie proprie, brutarie si placintarie.

La toate aceste servicii de cea mai buna calitate si oferite cu tot entuziasmul unor gazde foarte primitoare, va mai oferim si parcare pazita in curtea pensiunii.
Pensiunea NEPTUN va asteapta sa va rasfete ca pe niste “zei si zeite”…

Elegantei, armoniei, confortului oferit de Pensiunea Neptun Alba-Iulia, se adauga complexitatea, frumusetea si importanta covarsitoare a obiectivelor turistice ce pot fi vizitate.

VA INVITAM LA ALBA IULIA PENTRU A ASISTA LA SPECTACOLUL UNIC OFERIT DE PAZNICII CETATII LA SCHIMBAREA GARZILOR.